Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Custom content Gözükmüyor

0 oy
21 Mayıs 2015 The Sims 4 - Soru kategorisinde fuuuu sordu

The Sims 4 için custom content yükledim fakat mods klasöründe olmasına rağmen oyunda gözükmüyor bir tane saç ya nolur yardım edin modun ismi stealthic haunt hair men angry

4 Cevap

+1 oy
21 Mayıs 2015 Ardatnbr ♦ Kral Üye ♦ cevapladı
Oyunun eğer güncel değilse yeni çıkan custom contentler oyununda gözukmez.
0 oy
20 Ocak 2017 Fanyaqua Üye cevapladı
Birincisi indirdiğin contentleri "Belgeler/Electronic Arts/The Sims 4/Mods/Packages (packages klasörü yoksa kendin kur)" klasörüne attınmı yoksa direk Mods klasörüne mi attın?

İkincisi oyuna girdiğinde ayarlar kutucuğuna tıklayıp ses ve benzeri ayarları aptığımız seçeneğe bastıktan sonra other kısmında scripts mod seçeneği açık mı kapalı mı?

Üçüncüsü oyun crack mi?

Yardımcı olmaya çalıştım umarım sorunu çözersin.
21 Ocak 2017 Natropa ♦ Efsanevi Üye ♦ yorumladı
Package gibi bir klasör açmaya gerek yok Sims 4'te. İsteyenler saç, giyim, aksesuar gibi klasörler açıp (Mods klasörünün içine) CC'leri katagorize edebilir.
17 Haziran 2017 misafir yorumladı

Ya lütfen bana yardım et :


Oyunum crack değil ama torrentten indirdim direk setup yapıp oynamaya başladım

Ben direk mods a attım Packages'e değil

Birde ayarlarda enable scripts i açtım 

0 oy
14 Kasım 2018 İsimsiz cevapladı

Bendede oldu ayarlar enable cc var oraya tıkla oluyor ama maalesef cclerin rengi degismiyor☹ 

0 oy
15 Kasım 2018 Savage_Oppress Üye cevapladı

İndirdiğin CC'ler rar veya zip dosyası şeklindeyse ve eğer klasöre çıkarmadıysan ondan da gözükmüyor olabilir. O yüzden dosyalara sağ tıklayıp klasöre çıkart seçeneğini seç. Diğer arkadaşların çözüm önerileri dışında aklıma gelen bu oldu. Ama istersen en baştan başlayabilirsin. mods klasöründekileri masaüstünde başka bir klasöre koy. Oyun içinde CC'leri disable et. Daha sonra oyunu tekrar açıp kapat. Sonra CC'leri mods klasörüne tekar at ve oyuna girip CC'leri enable et ve "appyle changes" demeyi unutma. Ondan sonra çıkıp tekrar gir oyuna. 

İlgili sorular

18,159 soru

28,279 cevap

27,698 yorum

19,534 üye

...