The Sims Freeplay’e ”Hamilelik” Güncellemesi Geliyor

Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız bir haberde 18 Haziran 2018 tarihinde The Sims Freeplay için önemli bir duyuru olacağını açıklamıştık. Nihayetinde o duyuru EA Games’in resmi adresinde yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre artık The Sims Freeplay’de hamilelik süreci olacak. Bu süreçte kadın Simlerimizin değişimini ve yaşadıkları zorlukları net bir şekilde görebileceğiz. Hamile Simlerimizin karınlarını büyüdükçe onlara sadece o döneme özel hazırlanmış kıyafetleri giydirebilecek, yoga yaptırabilecek ya da aerobik derslerine gönderebileceğiz. Tabii doğacak çocuklarımız için de birçok farklı eşya arasından seçim yapabilecek ve ”Baby Shower” düzenleyebileceğiz.

Ayrıca bu güncellemeyle birlikte yeni bir etkinliğin yanı sıra geçtiğimiz senelerde yapılmış iki etkinlik de kısa bir süreliğine yeniden aktif olacak. Toplam 24 gün boyunca sürecek bu etknilikler yarından itibaren başlayacak. Eğer The Sims Freeplay oyuncusuysanız sık sık oyununuza girerek etkinlikleri tamamlamaya çalışmayı unutmayın!

5 Yorum

    1. Asıl Sims diye birşey yok THE SİMS freeplay de bir EA in yapdığı bir SİMS oyunu The Sims 1,2,3,4 de EA in yapdığı bir SİMS oyunu

  1. En azından yorumları dikkate alıyolarmıs Google Play Store de herkes “hamilelik yok ,hamilelik gelsin,hamilelik gelse güzel olur”diyordu ve artık geldi eski etkinliklerin gelmesi de güzel oldu çünkü kaçırmıştım

  2. Beni daha doğrusu bizi dinlemisler:)))) ÇOOOK MUTLUYUM O BÜYÜYEN GÖBÜŞLERİ GÖRÜCEM DİYE:)))

    사랑해요 EA!!

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir