Görselde, bacanın geri kalanının olması gereken yerde kanepenin durduğu görünüyor. Bu da bacanın ve evin dışında duran klima motorunun sadece dekor olabileceği ihtimalini akıllara getirdi.
Biraz daha ayrıntılı incelersek aşağıdaki görselde bacanın çatı dekorları listesinde yer aldığını görebiliriz. Yani yeni oyunda baca, klima vb dekor olmaktan ileriye gidemeyecek.
Neden dekor olsun ki hiç yapmazlardı bence öyle bir şey olmasa
Selam Nisa, Elif’in ilk paragrafda bahsettiği gibi bacanın bulunduğu kısımda şömine veya benzeri bir eşya mevcut değil, bu yüzden dekoratif olarak konulduğunu söyleyebiliriz. :)
Şömineyi ekliceklerini umuyorum o zaman :D
http://www.youtube.com/ tekrar hoş geldin :)
Emin değilim ancak The Sims 3’te de şömineyi silip sadece baca kısmının bulunmasını sağlayabiliyorduk sanırım. Ya da bacayı silip şöminenin bulunmasını da sağlıyor olabiliriz, emin değilim :D
Berkay bence öyledir
Seasons ana oyuna dahil olsaydı bunları konuşuyor olmazdık. Şimdi ise bir dekor olmaktan geçemeyecekler yazık. Sims 3’te de bitkiler havadan etkilenmiyordu mesela. Gerçekten komikti.