Origin, The Sims 4’ün bir sonraki eklenti paketinin resmi adını, logosunu ve bazı özelliklerini sızdırdı. The Sims 4 Get Schooled ile Sim’lerimiz yurtlarda yaşayabilecek. Vee tabiki üniversiteler. Oyuna eklenecek üniversitenin adı Llama Üniversitesi! 30-40 arası bölüm olacağını söylediler.
Sim’leriniz birçok üniversite dalından birini seçebilecek ve mezun olduklarında onlara avantaj olabilecek bazı özellikler elde edebilecek. Sim’inizin derslere katıldığından emin olun yoksa yeterli kredi kazanamayabilir!
Sim’leriniz artık gece geç saatlere kadar parti yapabilir. Sim’leriniz yurtlarda oda arkadaşı edinebilecekler!
Yeni gelecek üniversite kasabası ile Sim’leriniz artık sinemalara da gidebilecek. Veya ormanlardaki parkurlarda koşabilecek! Yeni aktiviteler için üniversitedeki öğrenci birliğini ziyaret etmeniz yeter.
Sim’leriniz artık üniversitede öğretmen olabilecek. (Bu kariyer oynanılabilir bir kariyer olacak.) Derslerinizi daha ilgi çekici hale getirmek için Halkla Konuşma becerinizi geliştirebilirsiniz.
Bu bilgilere bir de Origin’den bakmak isterseniz aşağıdaki resme basabilirsiniz!
Kaynak: SimsVIP
Sonunda geliyor. Güzel bir paket olacağa benziyor merakla bekliyorum 😊
Ciddi olamazsın🤣
1 Nisan olmasaydı belki gelebilirdi.
Evet şaka olduğunu şuan öğrendim 😁 Ama ne yapayım “Üniversite” temalı paketi çok istiyorum ve merak ediyorum. Şakası bile güzel 😁
Bana göre gelecek oyun paketi arabalar olacak
Oyun paketlerin 14 yaklaşması ek paketleri 14 yaklaşması lazim
Adamların şakası da vizyonsuz.