The Sims 4, E3’te Kapılarını Açtı.

SimGuru’lar dün gece henüz E3’ün yeni başladığını ve The Sims 4’le ilgili paylaşacakları tek şeyin dünkü video olmadığını açıklamışlardı. Biraz önce de E3 fuarındaki The Sims 4 standı açıldı.(Yani gelen bilgiler o yönde. Orada olamadığımız için bilemiyoruz :( ) Böylece oyuncular oyunun demo sürümünü test etme şansını yakalayacaklar. Ayrıca gelen ilk bilgilere göre demoda CAS ekranından biraz daha fazlası var!

*Güncelleme: İlk görüntü geldi. Ve yine CAS!*

The Sims 4 E3:  First Pic! Source: MaxBacon Honeywell’s Sims 4 News | CAS 2014 | E3 2014

6 Yorum

  1. Gailba SimsVİP röpöraja gitçekmişler ben onlara tweeterdan hadstagla sorsunlar diye soru verdim fakar sorarlar mı bilmem isteyen #AskSimsVIP hastagıyla sorabilir.

  2. Bu görüntüde dikkatimi çeken ilk şey ayakkabıların çok düzenli bir şekilde sıralanmış olması. Bu kadar çok ayakkabı çeşidi olabileceğini düşünmemiştim :D

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir