EA, E3 2014 Planlarını Duyurdu

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için hazırladığı yeni oyun deneyimlerini 9 Haziran Pazartesi saat 12:00’de(Türkiye saati ile 22:00‘de), Spike TV ve www.ea.com/e3 Twitch adresi üzerinden yapacağı yayınla duyuracak.  “EA World Premiere: E3 2014 Preview” programında Visceral Games’in yeni Battlefield™ Hardline oyununa ilk bakış, EA SPORTS™ FIFA 15Madden NFL 15EA SPORTS UFCNHL 15, Dragon Age™: InquisitionThe Sims™ 4 ve daha fazlasından ilk haberler açıklanacak. EA oyunculara ayrıca DICE, Criterion, ve Waystone Games™ tarafından geliştirilen yeni projeler hakkında da bilgi verecek.

EA E3 Preview etkinliğinin ardından Visceral Games Twitch.tv/Battlefield adresinden özel olarak canlı Battlefield Hardline yayını yapacak.

Electronic Entertainment Expo (E3) fuarı 10-12 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Convention Center’da düzenlenecek. Fuardan en yeni haberler www.ea.com/e3 adresinden öğrenebilecek, ayrıca www.twitter.com/ea Twitter adresinden veya www.facebook.com/ea adreslerinden de gelişmeleri takip edebileceksiniz.

Basın Bülteni

4 Yorum

  1. Benim anlamadığım şimdi BF Hardline orada oynanarak tanıtılacakda TS4 oynanmayacak mı ? Sadece trailer ile mi tanıtacaklar geçen sene ki gibi :D

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir