Demo Alma Olasılıgını Güçlendirmek

The Sims Community web sitesinin demo Olasılığını güçlendirme amaçlı yazdığı gönderisini sizler için Türkçeye uyarlıyorum.

Başlamadan önce;

Aklımızda bulunması gerekenler

  • Bu yöntemlerin hepsini yaptıktan sonra kesin olarak demonun geleceği garantisi verilmiyor. Buradaki amaç sadece gelme olasılığını çoğaltmak ve yanlış bir şekilde demo beklemeyi engellemek.
  • CAS demosu büyük olasılıkla E Mailinize şifre olarak veya Origin hesabınızdaki My Games bölümüne gelebilir.
  • Sim Gurulara Twitter yolu ile ulaşıp demo istemenin hiç bir yararı yok.
  • Demo sürecinde sabırlı olmak gerekiyor. Unutmayın er yada geç demo sizede ulaşacak.

 


İpucu 1

Origin hesabınızın menüsünde “Origin > Account and Privacy > Privacy Settings” yollarını takip etmelisiniz.

Çıkan ekranda The Sims in işaretli olduğunu unutmayın. Sonuçta erken demo sadece The Sims oyuncuarına veriliyor.


İpucu 2

Bu adrese girip. Sağ kenardaki “NEWSLETTER SIGNUP” sekmesine e mailinizi (originiz ile aynı e mail olmasını öneriyorum), doğum tarihinizi ve ülkenizi doldurup gündeme kayıt olmalısınız. Bunu yaptıktan sonra e mailinize yeni bilgiler gönderileceğinden bir gün gelen kutunuzda demonun kodlarını görme ihtimaliniz artar. (Türkiye ülke seçeneklerinde yok. Yerine ABD veya Birleşik Krallık seçmenizi tavsiye ederim)


İpucu 3

Origin hesabınızda orijinal The Sims 3 kayıtlı olmasına dikkat edin. Yapımcıların sizin gerçekten The Sims oyuncusu olduğunu bilmeleri gerekiyor.

Hesabınıza “Origin > Add Game” seçeneğinden serial kodunuzu girerek kayıt ettirebilirsiniz. (Aynı zamanda www.thesims3.com web sitesine üye iseniz zaten bir origin hesabınız var demektir e mail ve şifrenizi girerek origin sayfanızı açabilirsiniz)

40 Yorum

  1. off nezamana gelir sabahtan beri bakıyorum hiç bir değişiklik yok! :( mailim ise terk edlmiş bir ev gibi sesiz . ;_; neden bna gelmiyorğ

  2. 2. İpucuyu yapınca ;
    We are sorry, you do not meet the criteria for registration dedi :/

  3. benim origin hesabımda 4 adet ek paket kayıtlı ama ana oyun kayıtlı değil yinede olur değilmi

  4. Benim Origin’imde Sims 3’ü İpucu 1 deki gibi kaydettim ama kod girmedim korsan benimki ama oyunlarımda Sims 3 var gözüküyo demo gelir mi gelmez mi ?

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir