The Sims 4: Discovery University’deki Dersler “Rabbit Hole” Olacak

Yaklaşık bir hafta sonra satışa çıkacak olan The Sims 4: Discovery University Eklenti Paketi’nden haberler gelmeye devam ediyor. SimGuruFrost’un Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre oyuna üniversite kapsamında eklenecek tüm dersler “rabbit hole” olacak.

Yani Simlerimizin derste neler yaptıklarını göremeyeceğiz. Tıpkı işe gider gibi kaybolacaklar ve dersleri bittiklerinde yeniden ortaya çıkacaklar. Ancak dersler dışında da ders notlarımızı yükseltme imkanına sahibiz. Bu yan fırsatlarda Simlerimizi biz yönetebileceğiz.

The Sims 3: University Life Eklenti Paketi’nde derslerin birçoğu “Rabbit Hole” olsa da bazı derslerde Simimizi yönetme şansına sahiptik.

3 Yorum

    1. Aynen… 😢

      Derste ne yaptıklarını göremeyeceksek pek bir anlamı kalmıyor ki… Evden de gidebilirlerdi, ilköğretime gider gibi… 😔

  1. Discovery university ile hicbir alakasi yok sanirim oyunun… umutlarim baya kirildi keske okulda dersleri gorebilsek ne anlami var bu paketin

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir