Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Sims 4 Pose Player Hakkında Yardım!

0 oy
13 Kasım 2018 The Sims 4 - Soru kategorisinde PuppetGirlBinary Üye sordu

Merhabalar uzun zamandır Sims 4 oynuyorum ve Pose Player hakkında birşeye denk geldim. 1 veya 2 ay boyunca onu internetten inceledim ve bir Simstagram açmayı planladığım için indirip kurdum. Teleport any Sİm falan hepsini kuırdum. Fakat oyuna girip Pose PLayer'a bastığımda olması gerektiği gibi liste çıkıyor. Ama seçtiğimde sadece seçtiğim Sim yapıyor 2'li veya çoklu pozları nasıl yapacağım? LÜTFEN YARDIM EDİN POZLARINI YAPACAĞIM ailenin yaşlanmasını istemiyorum :,(

Oyun Orijinal mi? : Değil.

1 cevap

+1 oy
14 Kasım 2018 ozgebasak Usta Üye cevapladı
15 Kasım 2018 PuppetGirlBinary seçti
 
En İyi Cevap

Merhaba birden fazla kişiyi içeren pozlar için teleporter modunu kullanmalısın. Build Modda teleporter diye yazarsan karşına bir obje çıkacak heykel gibi onu örneğin ikili poz yapacaksan yapmak istediğin yere ikisini de üst üste koymalısın. Daha sonra tek tek pozları seçince kendiliğinden oluşuyorlar zaten. Önemli olan objeyi kaç tane sim ile poz verdirteceksen o kadar üst üste koymak. Bu arada aynı şeyi yapmak benim aklımda da var hatta bugün yapmaya başladım biraz eğer başlarsan bana ismini bırak takip edeyim :)

15 Kasım 2018 PuppetGirlBinary Üye yorumladı

Çok sağol işe yaradı! Ama ben dayanamayıp Possuz hesap açtım. İnstagram'da bulabilirsin adımız ''SweetVoice Ailesi''. Beni takip edersen bende seni takip ederim hatta şimdi ismini verebilirsin :)

17 Kasım 2018 ozgebasak Usta Üye yorumladı

Ben henüz bir sayfa açmadım buna dair sadece şimdilik poseplayerı kullanarak biraz senaryo kurup ekran resimleri alıp hafif hafif editliyorum. Muhtemelen bir hafta içinde açmış olurum, fakat orijinal instagram hesabımın adı buradaki ile aynı takip edebilirsin oradan açtığımda ben sana ulaşırım ya da yardımcı olurum :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
29 Eylül 2020 The Sims 4 - Soru kategorisinde Belfu sordu
0 oy
0 cevap
10 Şubat 2019 The Sims 4 - Soru kategorisinde misafir sordu
0 oy
0 cevap

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,500 üye

...