Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

The sims 4 e bir tek ben mi ısınamadım ?

0 oy
12 Kasım 2018 The Sims Sohbetleri kategorisinde hulya424 Üye sordu

Sims 1 çıktığından beri oynarım sims 2, 3 derken hepsini bayılarak oynadım hatta öyle ki hepsini indirdim sırayla oynamaya başladım. Fakat sims 4 ü zamanında çıkmasını heyecanla beklememe rağmen bir türlü sevemedim çok yapmacık geldi bir süre sonra yine yükledim oynadım sıkılıp sildim beklentiyi mi çok yüksek tuttum acaba bilemiyorum sizin düşünceleriniz neler?

Oyun Orijinal mi? : evet

1 cevap

+1 oy
13 Kasım 2018 Savage_Oppress Üye cevapladı
1 Mart 2019 hulya424 seçti
 
En İyi Cevap
Aslında EA Games, Sims 1'den sonra çıtayı çok yükseltti. Özellikle de Sims 3'ün getirmiş olduğu o büyük harita, bir sürü özellikler vs. Ancak Sims 4'ü çıkarmadan önce, EA Games, oyunu herkesin rahatlıkla oynayabileceği bir şekilde geliştireceğiz demişti bu aynı zamanda sistem özelliklerini de kapsıyordu. Dolayısıyla ben o an çok çok ileri bir oyun motoru olacağını düşünmedim. Ki ilk fragman yayınlandığında İngiltere'de öğrenciyken bir kaç sims fan'ı ile izleyip "rezalet" yorumunu yapmıştık grafikleri görünce. Ancak EA Games şu konuda haklıydı; oyun gerçekten oynanabilirlik olarak hızlanmış ve kolaylaşmıştı. Karmaşık bir harita yoktu, açılış ve yükleme süresi ortalama özelliklerdeki bir bilgisayarda dahi hızlı denilebilirdi. Ancak şuan Sims 3 ve Sims 4'ün grafiklerini karşılaştırdığımda kesinlikle Sims 4 diyebilirim. Kolaylık, oynanabilirlik veya hız açısından da Sims 4 diyebilirim. Ancak haritalar vs gibi Sims 3 özelliklerini de özlemiyor değilim. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap
18 Eylül 2015 The Sims Sohbetleri kategorisinde youseeb_ Yardımsever Üye sordu
0 oy
4 cevap
11 Şubat 2017 The Sims 4 - Soru kategorisinde Leyla sordu

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,497 üye

...