Sitemize hoş geldiniz. En iyi şekilde sorularınızı cevaplamayı çalışıyoruz. Blog sayfamıza göz atmayı ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız. Sorularınızın onaylanmasını beklemek istemiyorsanız sitemize kaydolabilirsiniz.

Sadece Sims 4 ve eşya paketleri indirebiliceğim site

0 oy
22 Temmuz 2018 The Sims 4 - İstek kategorisinde Enes sordu

Öncelikle umarım her hangi bir kuralı ihlal etmemişimdir. 

Arkadaşlar soru başlığında da belirttiğim gibi Türkçe yamayı kullanabileceğim son sürümlerine yakın sadece Sims 4 oyunun kendisini ve eşya paketlerini indirebileceğim (mümkünse torrent) bir site bir link verebilirmisiniz? 

1 cevap

0 oy
23 Temmuz 2018 kpop_simmer Yardımsever Üye cevapladı

http://www.knysims.com.br/p/expansoes.html Buradan istediğin paketi indirip yama kurabilirsin:) The Sims 4 pakeri de mevcut hem de Digital Deluxe:D

27 Temmuz 2018 Enes yorumladı

Öncelikle teşekkür ederim. Siteye baktım parça parça bölmüşler, Sims 4’ü indirğim zaman sanırsam eşya paketleri vs. inmiş olmuyor onları ayrı indirdiğim zaman kurulumu nasıl yapabilirim? (Bilgisayar bilgim sıfır değil sadece bir klosöre vs. kurulacaksa onu söylemen yeterli benim için)


27 Temmuz 2018 kpop_simmer Yardımsever Üye yorumladı

Ben bilgisayarıma yüklemedim ama yine de okuduğum yerlerdeki şeyleri sana yazayım. İlk öncelikle eşya paketleri, eklenti paketleri, oyun paketleri falan ne istiyorsan indireceksin (istersen utorrentten indir). Sonra direk yüklenmeyebilir internet hızına bağlı. Yüklendikten sonra dosyanın üzerine tıklıyorsun Update ve Crack diye iki tane dosya çıkıyor karşına. Öncelikle Update isimli klasöre gir ve setup.exe adlı şeye bas sonradan kendisi kuruyor zaten. Daha sonra ise Crack dosyasına basıyorsun oradaki dosyaları alıp The Sims 4 ün kendi klasörüne atıyorsun. Anlamadığın bir yer olduğunda veya bir problem çıktığında fotoğraf atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.

27 Temmuz 2018 Enes yorumladı

Yarın deneyeceğim umarım sorun yaşamam çok teşekkür ederim tekrardan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
17 Ocak 2017 The Sims 4 - İstek kategorisinde misafir sordu

18,158 soru

28,277 cevap

27,698 yorum

19,499 üye

...